Interieur- en woningfotografie

Interieurfotografie
Bij interieurfotografie leg ik graag de sfeer van het interieur vast! Bijvoorbeeld voor een winkelinrichting, inrichting van restaurant, hotel of vakantiehuis. Fotoreportages kunnen voor websites of ander reclamemateriaal worden gebruikt. Voor bedrijfsfotografie is het vaak een combinatie met portret- of foodfotografie. Neem voor de werkwijze en tarieven even contact met mij op, ik vind het leuk om mee te denken hoe we je wensen vorm kunnen geven en zal passende prijs maken.

Woningfotografie
Door mijn ervaring als verkoopstylist weet ik hoe je de positieve kanten van een huis mooi kan laten uitkomen. Ik gebruik een groothoeklens om een ruim beeld te geven, maar ik zorg wel dat dit er subtiel uitziet en er geen vertekening te zien is. In overleg worden eventueel sfeerfoto’s van details gemaakt.

Werkwijze woningfotografie:
Je ontvangt van te voren per mail wat tips over de presentatie van je woning. Op de dag van de fotoshoot bekijken we eerst samen welke ruimtes van het huis, de tuin(en) en omgeving je gefotografeerd wilt hebben. Daarna ga ik aan de slag met fotograferen, als het voor compositie van de foto beter uitkomt, verplaats ik een stoel of ander klein meubelstuk. In 30 minuten tot 1 uur tijd heb ik de woning gefotografeerd.

Werkwijze woningfotografie met styling:
Je stuurt mij van te voren foto’s van je huis en ik zal verkoopstyling advies geven voor 4 verschillende kamers/ruimtes. Op de dag van de fotoshoot bekijken we eerst samen welke ruimtes van het huis, de tuin(en) en omgeving je gefotografeerd wilt hebben. Voordat ik ga fotograferen zorg ik dat de ruimtes er op hun best uitzien door voor meer aankleding te zorgen of juist spullen uit het zicht weg te halen. Na 1,5 uur tot 2 uur tijd ben ik klaar en is de woning gefotografeerd.

Tarieven woningfotografie:
12 foto’s € 125*
20 foto’s € 175*

Tarieven woningfotografie met styling:
12 foto’s € 175*
20 foto’s € 225*

*De foto’s worden door mij bewerkt op o.a. kleur, rechtzetten verticale lijnen, contrast en scherpte. Binnen 2 werkdagen ontvang je de foto’s en kun je ze direct voor verkoop websites zoals Funda gebruiken. Veel klanten kiezen om hun huis zelf via Makelaarsland te verkopen of verhuren via Airbnb is ook populair. Prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer vanaf Den Haag. Voor zakelijke klanten zijn genoemde tarieven exclusief BTW.

Woningfotografie Den Haag

Woningfotografie voor verhuur of verkoop in Den Haag