Cakesmash fotoshoot

Wordt je kleine baby alweer bijna een jaar, tijd om hier even bij stil te staan en een cake smash fotoshoot te boeken! Het eerste verjaardagstaartje eten is fun, lekker knoeien en lachen, de foto’s zijn leuk als uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeestje.

De cake smash fotoshoots vinden plaats in mijn daglicht fotostudio in hartje Voorburg, dicht tegen Den Haag. Het licht valt hier mooi en dat zorgt voor een lekkere frisse look van foto’s. Ik verzorg voor jullie de styling en achtergronden, in de fotostudio zijn diverse hippe krukjes, ballonnen en papieren slingers aanwezig. Er ligt een witte houten vloer en ik heb bijvoorbeeld een witte bakstenen wand, een betonnen muur of een strakke witte wand, diverse gekleurde achtergronden zijn ook mogelijk. We hebben van te voren met elkaar contact zodat we de kleding, taart en styling op elkaar af kunnen stemmen. Je ontvangt van mij ook een informatieblad met tips voor een geslaagde fotoshoot en het adres van de cakesmash bakker. Je kunt het beste zelf het taartje regelen, ik heb goede ervaringen met Muriel, zij is bakker in hetzelfde pand, zij bakt glutenvrij, evt. ook suikervrij, melkvrij en met natuurlijke kleurstof, wel zo fijn!

Op de dag van de shoot laten we de kleine eerst even wennen aan mij, de camera en de studio door lekker te laten spelen met ballonnen. Ik maak in de tussentijd snel even wat foto’s, leuk om de verjaardagsoutfit hiervoor aan te trekken. Daarna volgt evt een omkleed momentje, zetten we de taart neer en kan de cakesmash beginnen. De taart kan veel indruk geven en dat zorgt voor grappige momenten, ieder kindje reageert anders en dat is leuk om te zien!

Prijzen
Cake smash fotografie in studio: € 175
Dit is inclusief:
voldoende tijd voor de fotoshoot
gebruik van ballonnen, slingers, caketoppers etc.
mijn tijd om de vloer voor en na de shoot schoon te maken
mijn tijd om foto’s te bewerken
10 bewerkte foto’s naar keuze*
Ontwerp uitnodiging verjaardag*
Ontwerp bedankkaartjes verjaardag*

* De bestanden ontvang je digitaal

Kosten taartje zijn van € 25 tot € 35, extra bewerkte foto’s per stuk zijn € 8, per 5 extra foto’s € 35.

Probeer de cakesmash fotoshoot ruim van te voren in te plannen zodat je de foto’s voor de uitnoding kunt gebruiken. Je kunt alle dagen van de week in mijn studio terecht.
De foto’s ontvang je binnen 5 dagen na de shoot.

Klik op portfolio cake smash fotografie voor meer foto’s

uitnodiging eerste verjaardag idee

uitnodiging eerste verjaardag idee

cake smash

cake smash bedankkaartje idee eerste verjaardag

Muriel van Andere Koek uit Voorburg maakte het taartje dat voor deze fotoshoot werd gebruikt!